ELBİSE KİRALAMAYA BUGÜN BAŞLAMAK İÇİN 4 NEDEN

Kıyafetlerinizi satın almak yerine kiraladığınızda maliyeti veya uğraşı olmadan sonsuz bir giysi gardırobuna erişirsiniz. Sindirella, dolabınızı kalabalıklaştırmadan stilinizle ilham vermenizi sağlayacak, dünyanın önde gelen tasarımlarını istediğiniz an giyebilmeniz için kurulan bir elbise kiralama platformudur. 
Neden Sindirella?


1. Zamandan tasarruf edin!

Herkesin ailesi, arkadaşları, belki köpeği veya kedisi, belki de kariyeri için hep daha fazla zamana ihtiyacı vardır. Elbise almak yerine kiralamak size saatlerinizi geri kazandırır. Artık düzenli olarak kuru temizlemeciye gitmek veya ne giyeceğini düşünmenize gerek yok. 

2. Daha ucuza daha fazla elbiseye sahip olun.

Kıyafetlerinizi kiralarken artık “Kaç kez giyerim?” veya “Seneye bu moda devam eder mi?” diye sormanıza gerek yok. Fuşya mini eteği veya “Bu benim rengim değil!” diyeceğiniz neon sarı elbiseyi hesaplamadan deneyin. 

3. Düşünmeden, istediğiniz yerde istediğiniz elbiseyi giyin.

Hepimiz kişisel ve profesyonel hayatımızda birden fazla rol oynuyoruz. Her rol için bir elbise satın almak pek çok nedenden, en önemlisi zaman ve paradan dolayı mantıklı değil. Elbise kiraladığınızda, her zaman biraz planlama yaparak konsepte göre giyinebilirsiniz. İş için mi seyahat ediyorsunuz, bir konferansta mı konuşuyorsunuz veya önemli bir müşteri toplantınız mı var? Bu etkinliklerden herhangi biri için istediğiniz elbiseyi kiralayın ve maliyet konusunda endişelenmeyin. Satın almıyorsunuz, kiralıyorsunuz.

4. Yeni deneyimlere açık olun.

Kiralamak çoğumuz için yeni bir deneyim ve belki de zamanla günlük rutinimize entegre olacak… Yeni bir şey öğrenmenin beyniniz için nasıl iyi olduğuna dair sayısız araştırma var. Şimdiden “alışveriş” fikrinizi değiştirin ve Sindirella ile kiralamaya başlayın!