AKSESUARLAR HAKKINDA HER ŞEY

Vintage Meet Modern'in sahibi kişisel stilist Veronica Staudt, her gün en iyi şekilde görünmenize ve hissetmenize yardımcı olmak için en iyi stil ipuçlarını ve gardıropla ilgili temel bilgileri paylaşıyor:
“20 yılı aşkın süredir bir giyim ve aksesuar stilisti olarak, birçok kadının “Giyecek hiçbir şeyim yokmuş gibi hissediyorum” veya “Mükemmel görünümü seçecek zamanım yok” gibi şeyler söylediğini duyuyorum.” 
Belki siz de aklınızdan geçen aynı sorularla karşılaşmışsınızdır.
“Benim işim, kadınların yaşam tarzlarına uygun bir gardırop ile kendilerini en iyi şekilde göstermelerine ve hissetmelerine yardımcı olurken aynı zamanda da kişisel tarzlarının bir yansımasını yaratmak.”
“Küçük siyah bir elbise, harika bir kot pantolon ve bir blazer gibi dolabın olmazsa olmazları dışında tüm müşterilere önerdiğim, gardırop tükenmesini önlemek ve tasarruf etmek için kıyafet kiralama şirketlerinden yararlanın.” 

Aksesuarlar, görünümünüzü bir araya getirmenize yardımcı olacak bir sırdır ve aynı kıyafetleri giyerken bile farklı görünümler oluşturmanıza yardımcı olabilir. Nereye giderseniz gidin veya ne yapıyor olursanız olun, görünümünüzü yükseltmenize yardımcı olacak en iyi üç ipucu burada:

1- Aksesuarlar her zaman çözümdür.
Sizi diğerlerinden ayırmak için, kişisel stilinize uyumlu olacak şekilde ön plana çıkarlar. Michael Kors'un dediği gibi; "Aksesuarlar kıyafetinizin ünlem işaretidir." 
Kiraladığınız veya dolabınızda asılı duran birkaç önemli parçanızla, evden de çalışsanız veya yılın her günü seyahat de ediyor olsanız, harika aksesuarlar hiçbir zaman ikincil değildir - görünümünüzü tamamlamak için gereklidirler. 
2- Beraber daha güzel.
Bazı şeyler birlikte daha güzeldir ve mükemmel katmanlı aksesuarlar yalnızca dikkatleri üzerine çekmekle kalmayıp aynı zamanda bir kadının kendinden emin ve kendini en iyi şekilde hissetmesine yardımcı olan bir görünüm sağlar. En yaygın aksesuarlar takılar, eşarplar, ayakkabılar ve el çantalarıdır.
3- Rahatça kombinlenmiş.
Özenle seçilmiş bir aksesuar koleksiyonu, görünümünüzü en üst düzeye çıkarır ve fark yaratır. Meşgul profesyonel bir kadın ya da bir anne olarak, sadece takılarınızı değiştirip görünüşünüzü beş saniyede yenileyebileceğinizi her zaman aklınızda bulundurabilirsiniz.